Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp-tanke (11)

 

 

Ibland är vädret fint ibland är det fult

men utan båda blir

det inget kult




Övriga genrer av Szelest
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-03-31 15:25



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Helt rätt! Variation behövs för att kunna uppskatta båda!
2007-04-03

  Mangal VIP
Den här är etta på min plopptopp hittills. Både jätterolig och tänkvärd.
2007-04-02

  Bodil Sandberg VIP
Nä inget kult...och inget kul...bare kulet o mulet ...eller....typ
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig