Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Therés

Theres kan man inte heta
sa prästen då jag skulle döpas

Terese eller Teresia går bra

Men det ville inte min mamma

Prästen funderade och sa
-då får hon heta Therés...

Och så blev det

Tänk att ett litet snett streck kan vara så viktigt!?
Hmmm...jag heter alltså \"DET ÄR\" på engelska!?
och Totherorésos på rövarspråket *skratt*
och tokig som jag är så fick vår son namnet Rorasosmomusos...utan ´




Övriga genrer av Therés
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-03-31 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!