Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla... Jag vill ha dig...

Varför?

Varför lämnar du mig?
Vi som var så bra vänner

Varför?

En annan tjej kom ivägen
Gillar du henne mer en mig?

Varför?

Kommer du aldrig mer att vara kompis med mig?

Jag vill vara med dig! Jag älskar dig!

Men varför?

Varför älskar du inte mig?
Vi älskade, och sen kom den där andra och tog dig ifrån mig

Varför?

Varför kan du inte vara kvar här hos mig?

Snälla...
Jag vill ha dig...




Fri vers av Ellin
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-03-31 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin