Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en o en halv timme av lycka. ...as usual,mates, KRITIK tack!


Påkommen.



jag går osäkert

o stannar vid ditt höftben

Passar bra in där.



Likt de sista tonerna klingar ut och
du såg upp på mig igen.

Likt jag visade att jag inte var som alla andra
och det är mig du ler åt i korridoren
när du har lust

Likt det lilla utrymme som inte finns ibland
utrymmet är vakuum,vakuum är ingenting.

Lukten av shampo och tvättmedel och förhoppning.
Jag kan inte ha det bättre.




Fri vers av Sofia i hatstaden
Läst 599 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 20:49



Bookmark and Share


  Missi VIP
De raderna som fångade mig var

och det är mig du ler åt i korridoren
när du har lust

fint!
2007-07-06

  swimsus@gmail.com
En markant bättring här ! ;)
tack för bilderna i mitt huvud tjejen! ;)
2007-04-09

  swimsus@gmail.com
Den inledande versen faller mig mycket i smaken tjejen!
Men du ber om kritik, så här kommer det: Innehållet i sig är bra men det andra stycket blir jag liksom inte klok på. du skulle nog tjäna på att vara en aning mera tydlig här, samt att dela upp styckena lite mera så orden får lite andrum. Då jäser dikten och skenar rakt in i läsarens hjärta im sure! ;)
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden