Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livskraft, tro och hopp...


Åkern


Jag grät befriande tårar
Lät mitt inre översköljas
När så sorgen dränkt nästan allt
- fanns bara stillhet kvar…

Jag vilade i stillheten
Lät mitt genomsköljda inre
luckras upp av trädgårdsmästarhand
- som jorden inför sådd…

Jag reste mig förnyad
i tacksamhet till skaparen
för liv som kan besegra död
- och väntad skördetid…







Fri vers av ÅsaLena
Läst 845 gånger
Publicerad 2007-03-31 22:50



Bookmark and Share


  Neal
Fin dikt !
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena