Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min rubrik.-




din musik sväljer mig hel,
och jag går på glöd för att
offra mitt hjärta till dig.
För i en värld full av
lyx, rikedom och ensamhet
finner jag mig delaktig i
dina texter. Välbekanta
toner som inte föraktar
mitt djup, min beundran.





Fri vers av Isabella
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-04-01 13:37



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En härligt positiv text som faktiskt får mig också att finna DJUPET...om än för blott en stund...
2007-04-10

  Daniela Linder
det var vackert!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella