Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

Varför leva när man kan dö?
varför leva när man kan lämna denna jord tyst som en mus,
utan att någon hör?
jo för jag har en lite glöd kvar,
så snälla ta ej dö på denna lilla glöd?




Fri vers av Tina Ekvall
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-04-02 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Ekvall