Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mormor


Gammal och Grå

Du borde vara gammal och grå, men skönheten står ju på tå.
och under alla dessa år har du varit på topp nivå.
lik som ditt hjärta, de visslar ju som en lärka




Fri vers av Tina Ekvall
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-02 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Ekvall