Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker <\'3


Natten

Natten är höjdpunkten då solen har försvunnit förbi horisonten,
den söker sig ifrån solen..
Natten är välkommen när man känner ett mörker,
då den tycks vara identiskt med sitt inre jag..
Natten är en mörk lycka som man inte vill ska lämna en ensam, eftersom solen är en lyckig tingest..
Natten är så kylig när den visar sig, som om den vill visa att den känner desamma som en själv.
Natten är alltid på något så förstående, den ifrågesätter aldrig ens åsikter, bara delar dem med en själv.
Natten är friden för den mörka sidan av en själv, det känns som man aldrig vill få någon att le igen.
Natten är en speciell vilja som inte tycks lämna en ifred, något som finns där inpräglat på ett naturligt sätt i hjärtat.
Natten är något som man inte igentligen borde lita på, eftersom den ger dig sådana tankar som är förbjudna.
Viska dina ord till nattens tysta vind och lyssna på dess svar, och se nu till att inte bli förvirrad utav vindens mjuka svar.
För den som lyssnar till nattens ord, lyssnar till sorgsna ord och
Försvinner in i samma mörker, som natten själv tröstat dig med.....




Övriga genrer av Dark soul
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-04-02 01:16



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint skrivet om ömsint förhållande till natten.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul