Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett intryck av vad som komma skall.


Lämmningen

Vid slutat av vägen där lögner blir sand.
Där finner du en lämning av en flicka och en sanning.
I hennes ögon ser du att sannigen är sagd.
\"Vartän floden rinner så blir den röd\"




Prosa (Novell) av Vrickard
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-04-02 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vrickard