Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortare... Denna måste man läsa med lite mer finéss och med glimt i blicken... Lycka till


Det kliar sen (poetryslamverisionen)

 

Inför natten gömmer jag mig på ett säkert ställe i ditt varma sovrum,

och väntar tålamodigt tills du lagt dig och somnat.

 

Sen då du sussar sååå  sött närmar jag mig försiktigt

och letar ivrigt efter en blotta där bomullstäcket inte gömmer din varma nakna hud

och har jag tur har du inte ens din svarta pyjamas på dig.

 

Men om jag blir för otålig

och rör vid dig innan du hunnit sjunka ner i djupaste sömnen

då blir det bråttom

 

Då gäller det att snabbt sticka innan jag får en mördande örfil.

 

Nä,

då är det mycket enklare att smyga mig inpå dig

då du dansar naken och berusad bland daggen på sommarängen en midsommarnatt.

För då kan jag suga på dina nakna vader helt ostört tills jag blir alldeles mätt.

 

Nu är det bäst att jag inar iväg innan det hörs ett "klatsch"...

bzzzzzzzzzzzz



Fri vers av Lars Granlöf
Läst 672 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-02 11:50



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den här är bra! Bzzzzz.....
2007-04-02

  Cris
Heheh...vad underbart!!!
bzzz..
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf