Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en sån dag

 

 

Trött...

Så makalöst trött

 

Har bara

en sån dag....

 

Börja med möte om son

Kunde lika gärna ha

skrikit med megafon

 

((( Bortslösad tid ))) 

 

Kommer hem

möte med vem?

Ett stycke exemplar

tillika barnens far

 

Nu är jag trött

Uttömd

Dränerad

Lite vemodig-panerad

 

Det går över om ett tag

Är bara en sån dag

 

Idag 




Fri vers av nettizen
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-02 15:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dags verken kan tynga.. men bereda fri sikt på sikt.. så vara... till Blåkulla fara.. som ett delmål... söder som slutmål... go tur på resorna... ja..
2007-04-02

    sunnanvind
Efter en så härlig tid som du haft så blir man trött och det som känts jobbigt tidigare blir dubbelt så jobbigt nu...
Jag vet att du fått mycket gott med dig o att snart känns det bättre! Kram!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen