Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...snälla människor borde fridlysas,-precis som vi gör med sällsynta blommor...


Ordet som står för vad det är





Snällhet
skall inte förringas
inte ifrågasättas
inte hånas eller smädas


Ur snällhetens
strävsamhet
växer kärlekens
vackraste blommor




Övriga genrer av Bim
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-04-02 15:29



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Det är så sant.
Bör används som sveriges valspråk.
Bokmärks
2007-04-02

    Bim
Svar till Kyreus..som finsmakare lär man sig,-skulle det vara en avart känns den igen,-ha det gott!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Bim