Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför......

 

 

Virrigt

Lite pirrigt

Kulturellt stirrigt

 

Möte med ny

världsdel

Ingår i livets

nya spel

 

Kuligt

Lite struligt 

Busigt finurligt

 

Ännu svårt

att fatta

Att jag snart

runt halva jorden

ska hatta

 

Men jag vet

att jag mig lycklig

kan skatta

 

En chans ödet mig

bringar utav livet

Snart dags

för det stora klivet

 

Över tröskeln för att se

Vad stora världen

mig kan ge 




Fri vers av nettizen
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-04-02 19:41



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Vad spännande det låter, kan inte låta bli att bli lite avundsjuk... :-)
2007-04-03

  Thommy
Låter jättetrevligt, stora världen kommer nog ge dig minnen för livet.
2007-04-02

    ej medlem längre
Det är få förunnat att uppleva äventyr av det här slaget och visst är man nervös! Fast på ett positivt sätt eller hur?
2007-04-02

  Lilla My* VIP
Nämen...eller Jamen Grattis!!!
Vad roooligt!!!!!
En härligt förväntansfullt sprudlande text!!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen