Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja... antar att tolkningen är fri.... ;)


Lek på fladdrande nivå

 

 

Mjuk och

oändligt len

Med ljusa fina fjun

Finfördelade som

vackraste ejderdun

 

Fladdrar i vinden

Stryker varsamt

över kinden

 

Smeksam beröring

~Kittlande överföring~

Väcker enstöring

 

Resulterar i

Munspelssymfoni 




Fri vers av nettizen
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-04-03 12:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en symfoni i munnars spelande kittlar... ser och förstår..ja så..
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen