Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans ord: Pendel

Tillägnas mina vänner: Alvljus, Björn Karlsson ,Fred.Söderlind, Gawain och Harsha




Vägledande

 

 

I tider av vilsen

vakenhet

Då svaren är svåra

att finna

 

Försöker skyla

sargad nakenhet

Då verkligheten

ikapp henne börjar

hinna

 

Med stadig hand

fokus i blick

 

Den börjar röra sig

Dansar över bokstäverna

Bildar svar

 

På frågan om när

hon kan förvänta sig

själslig frid

 

Svarar Pendeln:

~I sinom tid~




Fri vers av nettizen
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-04-03 18:14



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Det klokaste svaret man kan få. Förstår man det inte är man heller inte mogen för det.
Gillar verkligen hur dikten slutar med dessa ord, i sinom tid. Djupt intelligent.
2007-04-08

  Söder
Ah, en spännande dikt om pendelns magiska kraft. Härligt...
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen