Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tittade precis genom fönstret...  kl. 20.25 03-04-07


Vad ögon ser...

 

 

Lyktan tändes mot bakgrunden

Färgad av solens nedgång

Var det solen eller...?

Nej det var bara lyktan

Ståtligt stående

Stolt över mitt misstag




Fri vers av Szelest
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-04-03 20:33



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Tjusig dikt:) En lykta visad som mänsklig och ögon som kan blendas men nej! Bra tanke i den så noggrant fångade tidpunkten!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig