Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vi?

Det är kallt! så kallt!
i
kropp och i själ.
Jag trodde aldrig att jag
skulle kunna må
så dåligt!


Jag saknar dig och kan inte säga
det till dig
ännu värre jag kan inte säga det till mig själv

Varför får jag inte känna så här?

Ensamheten ger mig en dov
smärta
som inte ens det som en gång var
mitt liv kan lindra
Och när andra känslor
som ilska dyker upp
utan att jag vill det
kan jag inte acceptera att det är så här?
jag frågar mig varför just vi?

Varför SÅ HÄR? varför ALDRIG mer?
\"Du har gjort ditt vl utan att fråga mig\"
Sa du till mig med tårar i ögonen


Bara jag kunde känna mig övertygad
om att jag gjorde rätt
Bara jag kunde bli kvitt alla tvivel som fyller mina tankar
Bara jag en endaste gång till
fick förlora mig i dina ögons himmel....




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:04



Bookmark and Share


    Niki
just att veta
att det man gör är rätt
hur vet man det?
Din förtvivlan lyser igenom väldigt klart
kanon bra skrivet
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel