Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensiv

 

 

Att

få förmånen

att finna

Någon som får

ditt inre att

brinna

 

~det är stort~

 

Tänder en låga

som aldrig får brinna ut

Sprittande gnista

om veden tar

slut

 

Förälskelsens

passionerade fas

Lever för fullt

innan vardagens

kalas

 

Detta är nu

mitt liv

Äntligen

har jag funnit

någon lika

impulsivt

intensiv

 

~som jag~ 




Fri vers av nettizen
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:21



Bookmark and Share


  Thommy
Fint flyt, impulsivt intensiv, många iv där, dock skönt att du funnit din iv.
2007-04-04

  issac.a.m
Detta är nu mitt liv..Äntligen har jag funnit någon lika
impulsivt intensiv
.......Helt underbar
2007-04-04

    sunnanvind
Mycket bra vännen! Ja, du har hittat rätt, verkligen! *leer stort*
2007-04-03

    ej medlem längre
Som handen i handsken då??? *ler stort*
Jag sätter mig ner och väntar på min handske...
Snyggt diktat!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen