Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så att ingen ska missförstå, jag vet att Bro\'s och Hoe\'s kanske betyder en viss sak enligt er, men i min text kan man sammanfatta att; Hoe\'s är tjejer och Bro\'s grabbar.. Utöver det önskar jag er en trevlig läsning och kommentera gärna! :)


Baby Doll, would you like some wine before dessert?

Black little girl,
sitting in her window.
Watching the people bellow.
Some bro’s and some hoe’s.

Now she’s all grown up,
sitting in her window.
Crying over her awaiting destiny;
the one she has laying ahead.
A life behind a shade, a life full of lies.

-Bro’s over Hoe’s my doll!
Even though
bro’s are a waste of time
all they want is for you to

-Take of all your clothes!
You won’t feel it, just
-Drink a shitload of wine, Baby Doll!
It will all be fine,
some more wine?




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 797 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-04-04 10:45



Bookmark and Share


  Firefly
denna var både rolig och påhittig :) bokmärkt & applåd!
2008-05-17

    crapcat
Det är väldigt roligt att läsa en sådan här dikt eftersom den är så annorlunda. Dels för att den är på engelska, den har en speciell form, och ja, den är mycket bra!
Rubriken är jättebra, lockar verkligen till läsning, och slutet är riktigt riktigt bra!
Sedan är det kul med de stora bokstäverna. Det ger dikten en speciell form, får mig att tänka på gamla sagoböcker.
Men i alla fall, jag tycker att den här är riktigt bra! Lägger till dig som skrivarvän :)
2007-08-23

  Amina
förlåt, svordom på väg...HERREJÄVLAR...aaa du, vad säger man, ...bra!!(ps.bokmärkt och applåderad)
2007-07-17

  andreawolf
sista stycket..nej det går inte att förklara ordentligt.
hur bra som helst!

måste bara påpeka att du har skrivit \"cloths\" istället för \"clothes\"
2007-05-13

    Knasboll
libe libe.
säger som dom \"under\" mig
Me like!!
2007-04-21

  Rozhan
hehe... aaa skarp text detta. Många frågor dom dyker upp när man läst färdigt - härligt skisserat!
2007-04-21

  ordterroristen
ahh, I like so much G. älskar de där stora bokstäverna också, det får texten att verkligen sticka ut, nästan så jag vill sno din idé..

;)
2007-04-04

  Daniela Linder
Gillar den. cool, annorlunda.
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig