Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamant ~ Daggpärla

 

 

diamant
dyrkad * dyrbar 
 dyrköpt * dold * domnad
dvala * dunkel * dagning * dagsljus
darrande * dansande * dalande 
drömmande * daggvåt
daggpärla




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 981 gånger
Publicerad 2007-04-05 00:03



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Intressant diamant.
Jag kan inget om denna typ av poesi, men tycker att vändningen från diamantens hårda yta till daggdroppens mjukhet är vacker!
2007-04-12

  KonstigaKatter
Mycket speciell, mystisk på något sätt... de orden, ett efter ett, får mig att tänka på tårar, deras orsak, synbarhet, styrka. Från diamant till daggpärla, från daggpärla till diamat. Gillar jätte mycket!:)
2007-04-06

    Porslinsdockan
Vackert finurligt och glänsande ;-)
2007-04-05

  JR Rikard
Direkt dirigerande. Delgiver dyrbar (ord)dans (det tog slut)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP