Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om olik likhet...


Livskonst


Du målar i grälla färger
Oförenliga nyanser
Deliriumgult blandat med passionsrött
Eldfängda verk som tårar ögat
och stundtals gör ont i själen

Jag håller mig på säker mark
Harmoniskt samstämd färgpalett
Gråblå, gråbrun och en uns gammalrosa
Motiv så vackra och njutbara
men utan överraskning

Vad fick oss att dela galleri?
Två konstformer i kollision
Du som bränner upp mina säkerhetslinor
och jag som hindrar dina livsverk från
självförintelsens klimax






Fri vers av ÅsaLena
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-04-04 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena