Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljande lemmar


Nalkande rodnad
drömmande tillstånd
en känsla
att vara
jag finns inom dig.

Darrande skepnad
böljande lemmar
i skugga
från ljuset
du finns inom mig.

Lätta kyssar
av nektar
magnolians kronblad
omsluter.

Svalkande lättnad
mot morgonljum hud
en evighet
att älska
och älskas.




Fri vers av Jorska
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 14:32



Bookmark and Share


  Nina V A
Härligt att se dig igen! Mjuksköna, smekande rader och \"morgonljum hud\" är verkligen tankegodis, tack för det i påskägget :)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska