Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kunde hindra fallet

 

Allt

gick i

kras

och växtnärings sista droppe

var det som fick

bägaren

att spricka

krakelera

Vi

blev

till

skärvor som

föll ifrån varandra

Ingen kunde hindra fallet

Där låg vi

och såg

på varandra

Såg våra naturligt

formade

kanter

Såg lystern i

glasyren

Såg hur vi

passade

ihop

så precist i

skarvarna

som ett pussel

 

 




Fri vers av stronza
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-04 15:55



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*wow!*
\"Vi
blev
till
skärvor som
föll ifrån varandra\"
Den här blir en favorit!!!!
*bokmärkes*och*stående ovation*
2008-02-10

  ninna
den känns in i själen vacker jag känner igen mig ninna
2007-09-30

  Wingardium LeviosA
Finns inte mycket som är värre än att se kärlekens pussel falla i bitar. Insiktsfull!
2007-05-14

  Linz
jag är dålig på att skriva bra kommentarer, men denna var helt grym!
2007-04-08

  Jan Linderoth
otroligt vackert!!! Verkligen, svårt att hitta nåt anat att säga!
Tragiskt? Ledsamt? nä Fan så vackert!!! Ska genast göra en ny kruka. Bokmärker.
2007-04-04

  Carlita
den är fin denna, älskar de sista raderna.. pussel är bra.. Lagom knepigt för att provoceras o hålla intresset vid liv men samtidigt underbart när man finner bitar som passar ihop :)

ibland måste man ju rubba konsistensen av något, för att få bitarna på plats!!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar