Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Så Tomt ~

Så tomt
att ekot törnar mot dammet
där luften vilar lugnt
så fjärran från livet

och jag känner
att jag hör inte hit
försiktigt stänger jag dörren
och smyger sakta min väg




Fri vers av JR Rikard
Läst 899 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-04 17:06



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Oerhört vackert!
2008-05-20

  Manal
jag tycker om dessa ord, hade nog helst sett dme utan färg men det tycker bara jag =)
Jag tycker om känslan dikten ger..
2007-04-26

  rockpuppy
Så underbart vackert... \"Så tomt
att ekot törnar mot dammet\".. Kan det bli en finare bild än så av esamhet? Bokmärkes!
2007-04-09

  ordterroristen
lugn och stillsam. fint
2007-04-06

  Nina V A
första stycket är riktigt bra (även om jag helst sett att du utlämnat \"... \" och radbrutit innan \"att\" för samma effekt - men det är ju en smaksak :))
2007-04-05

  Bissen
Känner en obehaglig tomhet mellan raderna. Som att hamna i vakum. Gillar denna!
2007-04-05

  "Silver" VIP
\"ekot törnar mot dammet\"

Bra beskrivning av tomheten! Du skriver bra. Hoppas du kommer att trivas här på sidan!
2007-04-05

  tom boreland
en fläkt
av dan andersson
och då är det
hjävligt bra
2007-04-04

  * Ammi *
underbar! melodisk
2007-04-04

  nettizen
Oj! Den här var suveränt bra hela dikten men jag håller med LillMarlene, grymt bra inledning. Fångar upp läsaren bra.
*applåd*
Och välkommen till Poeternas härliga brokiga skara ska du vara.
*ler*
2007-04-04

  Åsa Melander
Eko som törnar mot damm!!!! Det var bra.
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

JR Rikard
JR Rikard