Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska ha färg på kinderna, så att även våra tårar blir kycklinggula

glad påsk

Han kommer hem
med hårda ord och
klagomål
Hon svarar
med hårdare ord och
kan du hitta något mer som är fel?

ensam sitter jag
målar ägg i mörkret
har spillt glitter och klister på mina byxor
försöker skrapa bort det
försvinn
kom aldrig tillbaka
aldrig

världen rasar nu
deras bleka ansikten
jagar mig i natten, mörkret
de tunna armarna
sträcker sig efter min bara
nerblodade hud
Handlederna är nästan
självlysande
i det som dränker oss
det som mördar oss
världen rasar nu
inte ens ruinerna är vackra

vad gör du? frågar hon
Jag vet inte vad jag gör
bara gör i panik
för att se ut som jag vet
som om jag vet vad som händer
som om jag har kontroll
som om jag kan klara mig
själv
målar påskägg ser du väl
svarar jag
fastän hon ser att
att jag faktiskt inte gör det
skalet har spruckit för länge sedan
jag försöker panikslaget
klistra ihop det
med glitterlim och gul påsktejp
fjädrarna flyger
mina vingar pulveriseras
Hon ser vad jag tänker
vänder sig om och går
Och mörkret griper tag i mig
igen




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 19:29



Bookmark and Share


  *Camilla*
Helt underbar!! Absolut helt jävla underbar <3
2007-04-28

  Abandoned
ännu en underbar text
2007-04-13

  Vitsippa
brabrabrabra!
2007-04-13

    sister band-aid knees
även om man inte vill måste man läsa hela, jättebra skrivet!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda