Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång för länge sen......var det jag


Kvicksand

 

 

Djupt nere

i vindlande gångar

Försöker hitta ut

 

I trånga passager

med utsträckta armar

långa svarta skitiga klor 

försöker att fånga mig

 

Mörkret som

omsluter

Hotfullt

Farligt

 

Försöker skrika

men inga ljud hörs

 

Springer

Men kommer ingenstans

Sitter fast

som i kvicksand

Dras ohjälpligt ner

Tills det enda man ser

 

Är två tårfyllda ögon

som desperat ber

 

~om hjälp ~




Fri vers av nettizen
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-04-04 21:35



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Bra att du bad om hjälp!!*glad*
Det gjorde jag med!!
*kram*
2007-04-05

    ej medlem längre
Vi har alla vår historia, vår ryggsäck våra erfarenheter....annars har vi inte levt utan bara existerat!
Starkt skrivet om dået!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen