Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till den Ordens Konung som gläntade på locket till diamantekistan o vars nyskapande ordförråd varit en stor inspiration.


Bunden ~ Befriad

 

 

bunden
begränsad * beskyddad
betraktande * begrundande * beundrande 
blomsterfältens böljande * brytpunkternas blänk
  belysande * bevärmande * besjälande
 berörd * brusten
befriad




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 855 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-06 00:07



Bookmark and Share


  aol
så fint varje ord på rätt ställe gillas verkligen
2008-01-26

  Lillasyster F
\"Bevärmande\" var ett härligt ord. Snyggt allittererat på b.
2007-04-12

    JJ VIP
En knopps väg mot bristning kanhända....vackra ord snyggt radade! Mvh. JJ.
2007-04-08

  Mangal VIP
Både snyggt och roligt. Bevärmande får du en extra eloge för. Bravissimo!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP