Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi vingar

Alla har vi vingar
men de flesta har nog glömt
vad de används till

Eller att de har dem
De sitter ju på ryggen
inte lätta att se

En del vill inte se
rädda som de är att falla
om de gör ett nytt försök

orkar inte heller lyfta blicken
och inte känna efter
bara gå vidare som vanligt


Sen finns det lilla fåtal
som tittar upp
när längtan kommer

och i tanken finns de plötsligt där
de vingar
som våra drömmar bär.




Fri vers av Dionysius
Läst 619 gånger
Publicerad 2007-04-05 00:48



Bookmark and Share


  Morfeus
Får en känsla av att så många inte utnyttjar sin potential till att vara \"änglar\". Bra slut, lite hopp så man slipper vara sorgsen.
2007-04-05

  thyra
Fin text, jag har sett dem,
vackra vita som lilith :)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius