Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa allt

Ditt hår glänste onaturligt
Men jag tappade andan när fiktionen tonande bort
Jag sa något trivialt

Du sa allt med stängda läppar

Mjölksyra i hjärtat
En nattlig duell

Cigarettröken rullade längs täcket

Jag höll för ögonen
När du sa att du föll för ögonen

Pärleporten stod på vid gavel

Charon väntade och såg rakt igenom mig
Styx var stilistiskt overklig där den låg stilla och död

Varken himmel eller helvete kommer att ta emot mig
Min plats är i väggarna
I den instängda luften
I ditt modernt friserade hår

Jag är din dubbelexponerade älskare




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 559 gånger
Publicerad 2007-04-05 04:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra *L*
2007-04-06

  [ShadowWalker]
rytmiskt bra flyt, med underbara ordvänderier och välgenomtänka rader i sitt sammanhang, en genomgående känsla och en slumrande härlig björn i rådjursdräkt *ler*

Mycket mycket bra!
2007-04-05

    *Zenobia*
Ekon i natten.....av det förflutnas tidlösa röst...

Kallt vackert...
2007-04-05

    KalleLager
Mjölksyra i hjärtat! Riktigt bra oneliner och oneliners det gillas!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg