Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

svarta drömmar
vad fruktar jag mest?
något visslar förbi
genom dimmorna
vad kommer fram?

orden trängs, tankarna stångas
som tjurar, röda skynken
röda drömmar
medvetenheten aldrig sänkt
hela tiden högsta beredskap

koppla av

kollektivresenären
har många stilla stunder när inget händer
stunder utanför stressen
tomma blickar, tom väntan
ta bort den blå himlen
jag fryser....




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-05 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP