Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolvan

 

 

När känslan av vemod

smyger sig på

Känner hur flyktinstinkten

vaknar då

 

Vill inte vara här

vill ju vara där

 

Där du är

 

När ensamheten

och saknaden förtär

Och man på stark

längtan bär

 

Vill bara fly

vill se dagen gry

 

med dig

 

Vetskapen om att

det snart är ny dag

Lättar något och

känslan av att mitt jag

 

och allt det jag har

 

Nu kan säga att

det bara är

tolv dagar kvar

 

Till mitt livs största

äventyr

Längtar tills

den tolfte dagen gryr

 

~hos dig~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-04-05 10:08



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja, nu får du börja \'räkna ner\' igen....Till dagen D! Fint o längtansfullt av dig!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen