Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vendela

 

som om en storm hade

passerat genom

hennes hår

 

och dröjt sig kvar i ögonen

 

vindlande, tunnellikt

låg villebråd

strödda över marken

under

 

men solen smälte

läpparna nu

som rann över

svarslösa pojkar




Fri vers av molly crayons
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-04-05 14:10



Bookmark and Share


  Della K
Fint!

/Wendela
2008-11-07

  Lill_poeten
Spännande, bra skrivet!
2007-04-12

  Lill_poeten
Spännande, bra skrivet!
2007-04-12

  Rickard
vacker och spännande och underbart slut. den känslan tar jag med mig till landet nu. och jag antar att vendela betyder nåt på somaliska?
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons