Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden är som en spiral, sorger kommer upp vid dom mäst kontiga tidpunkter och händelser i livet. låt känslorna komma, var i dom en stund och släpp dom sedan.


att våga känna

En dikt det vill jag skriva
om kärlek och om tro,
om hoppet och förtsöstan
som i mitt hjärta bo.

Om längtan så förtvivlad
om ömhet så långt bort,
och massa andra tankar
och känslor som kom opp.

Att börja lära känna
sitt eget hjärtats röst,
att våga säga nej och ja
trots själens törst.

Att våga känna efter
vad man ingetligen vill,
att stanna i en känsla
att våga stå still.

Kärleken den öppnar
så många stängda lås
och smärtsamaste minnen
återigen nås

mitt hjärta se, det blöder
av många små små sår,
Kärleken den läker
trots alla känslors snår.




Fri vers av silwermoon
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-05 14:55



Bookmark and Share


  Just Emotions
KANON :)
2007-09-21

  HG
Hej,

Bra att Du vågar arbeta med den bundna formen. Jag struntar i dessa bedömningar som poeter.se vill att medlemmarna ska ägna sig åt. Denna text berörde mig i Kvarnsveden. Det räcker för mig. Bra form, hur som helst och det flyter bra eftersom Du valt ett rim för varje strof. Det ger handlingsfrihet för skrivare coh läsare.

Hälsningar
HG
2007-07-22

  utstött
det här är enormt vackert skrivet tack
ska du ha för en varm och vacker dikt
som inspirerar stimulerar och vibrerar
2007-04-13

  Leif Furstedt
Inte lätt att \"stå stll\" i livets irrgångar.
Lite sorgligt men starkt och vackert.
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

silwermoon
silwermoon