Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en välsminkad fasad och ett leende som aldrig dör

en välsminkad fasad
och ett leende som aldrig dör
Nya skor från Dolce & Gabbana
inga maskor inga falluckor
inga hål och inte fel
PERFEKT
det är vad du är

(saknardigsaknardig
den du en gång var)

jag dansar med dig
jag hinner knappt med
det går så snabbt allt det där
Men du ler alltid ja, du ler
ångesten får ingen se
PERFEKT
det är vad du är

hoppar av mitt i dansen
jag klarar inte av dig
säger att du mår bättre utan mig
felfelfel varför kände jag det inte
felfelfel det var mitt fel
men du ler fortfarande och verkar inte märka
PERFEKT
det är var du är

nirvana och ett självmordsbrev
på posten
hur kunde det gå så fel?
jag ringer och ingen svarar
och jag ringer igen
Elinelinkomtillbaka
elinelinsnällasvara

i ett hav av smink och spya
drunknar den jag en gång känt


och ingenting blir som förr




Fri vers av Lo Z.
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-05 16:07



Bookmark and Share


  tingeling
mhm, starka ord. Jag gillar din uppdelning och valda formuleringar. Bra!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.