Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

Rasande rytande storm

mot klar himmel blå

Kontrasten lika stor

inuti som utanpå

 

Ren överlevnadsstrategi

för att under väntan

inte bryta ut i total

hysteri

 

Söker febrilt efter ljusglimtar

och guldkorn

Men vilket håll jag än går

möts bara av hånleende

djävlar med bockhorn

 

Försenar och försvårar

Tar ner tidens hastighet

Riskorn i timglaset

får sanden att rinna

sakta likt slipade tårar

 

Tolfte dagen har snart

sjungit sista versens slut

Elfte dagen kan då 

titta ut

 

Men det går långsamt..... 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-05 17:31



Bookmark and Share


  issac.a.m
när jag läste din dikt..
önskade jag att dö i längtan och längtar...
så vackert skrivet....
2007-04-05

  Söder
Ibland går tiden så långsamt... allt för långsamt... men den går dock hela tiden, så snart är du där... helt plötsligt :) Bra diktat...
2007-04-05

    sunnanvind
Dina stormvindar förenas med mina vännen...Fint o innerligt!
Vad bryr sig dagar om tid...
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen