Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödestaktik

 

 

Livets skeende

ändrade form

Skillnaden som kom

blev helt enorm

 

Ödet sände signaler

till mig

Ändå försökte jag först

skrämma bort dig

 

Men envis som du var

stod du stadigt kvar

och väntade ut mig

Tills jag öppnade

ögonen och såg...

 

~Dig~ 




Fri vers av nettizen
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-04-05 22:26



Bookmark and Share


  Thommy
Ja, den som väntar...... Får sin belöning, i detta fall bägge.
2007-04-06

    sunnanvind
Den som orkar vänta är värd sitt pris i guld!
2007-04-05

  Söder
aah, trägen vinner. nog ska man lyssna på signalerna allt... :)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen