Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan

 

 

Jag har

gett dig mitt hjärta

min väsen

min själ

 

Det jag

behöver av dig

är att be dig

Vårda det ömt

orsaka det ingen 

smärta

 

Med mitt hjärta

fick du mitt fulla

förtroende

 

~hängivenhet~

 

Krossa det inte

 

För det är något

som med hjärtat inte

följer med

Det förlåter aldrig

ett svek

 

Krossa det

och du har sett

det en sista gång

 

Det

enda som då

återstår

är dunen efter

vingarna då det

flög iväg...... 




Fri vers av nettizen
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-04-05 23:48



Bookmark and Share


  Thommy
Vackra, sanna ord som jag hoppas inte händer.
2007-04-06

  Lilla My* VIP
Stark text som får mig att rysa o en vädjan som aldrig får glömmas bort!!
2007-04-06

  Jack E. Gladh VIP
En skön tydlighet i bra form och helhet om den invärtes lag som gäller utmynnande i symbolisk tydlighet. En mycket fin dikt helt enkelt.
2007-04-06

  issac.a.m
underbar ...vackra rader
gillar mycket...
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen