Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara ensam är inte detsamma som att känna sig ensam.....


Ensamhetens svarta hål

 

 

Ensamheten

 

Så förtärande....

Äter upp en inifrån

sakta... plågsamt

 

Hugger tag

Tar stora köttstycken

äter med glupande

aptit

 

Lämnar kvar

stora svarta hål

i det som kallades

själen

 

Sargad och bortom

räddning

 

Följer med det 

sjunkande skeppet

ner i avgrundsdjupet

Dit alla andra

ensamma själar

hamnar 

 

Tryggare där.... 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-06 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Följer med det

sjunkande skeppet

\"ner i avgrundsdjupet

Dit alla andra

ensamma själar

hamnar \"

Hörrududu.....nu använder du sjömans språk och jag måste kontra lite! Havets botten är endast sjömansgrav, inte alla ensamma själars....*S*
Min gamla båt sjönk igår utanför Greklands kust och jag har sorg!
Hon var min själ, mitt hem och min älskade under många år!
Därav denna starka reaktion för denna för övrigt väldigt vackert skriven text! Som alltid ska väl läggas till....
2007-04-06

  Gunwale VIP
ensamheten är bara en bland många skogar vi måste passera om vi ska komma fram till vårt slutmål... Lokföraren kör så fort han får, och hoppas att passagerarna kan njuta av de vackra sjöar, skogar och hagar som susar förbi. / (Jag tyckte att din dikt var så stark och så bra skriven at jag ville skriva lite...)
2007-04-06

  Leif Furstedt
Läser och funderar...
avskalat, djupt.
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen