Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ett budskap...


Jag vill skriva

jag vill skriva om alla mina känslor
jag vill skriva om att allt är kaos
jag vill tala om att livet är ett spel
jag vill berätta att gud inte finns

jag vill skrika ut all min smärta
jag vill ropa ut min kärlek till alla
jag vill viska att alla ljuger - även jag
jag vill stamma fram min rädsla

jag vill skriva om att rädslan är den största av alla fiender
jag vill skriva om att lögnen skapar obalans i logikens mönster
jag vill tala om för dig att allt är en social illusion
jag vill viska att du behöver inte göra så, du har ett val

jag vill skrika ut att alla har könslor även de minsta djuren
jag vill ropa ditt namn högt över alla stängsel och murar
jag vill viska att det är inte så viktigt det du gör
jag vill tala om att du kan slappna av, det gör inget


...sen vill jag tokvråla till alla snåla och elaka människor - ni är förlåtna ty ni vet inte vad ni gör...




Övriga genrer av Casca
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-04-06 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca