Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Michele! :)


Låt oss älska


Blanda dina kärleksfärger
Med mjuka penslar
(inte vitt eller svart
grått ska inte få plats)

Sprid blommor på min säng
som min kropp mjukt skall smeka
(alla blommor,
inte de med taggar)

I små flaskor skall jag
berusande dofter blanda,
Din åtrå skall dem tända
(alla dofter,
inte de som kommer från djur)

På min älskogsbädd
skall jag åt dig
med mjuka penslar rita
floder och berg
för oss att gå igenom
och klättra uppför.


Låt oss älska.




Fri vers av Ilana
Läst 764 gånger
Publicerad 2005-02-24 20:18



Bookmark and Share


  Anna-Lena O
En stämningsfull text.. jag kan se dig måla.

2005-02-24

    Mathias

2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana