Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronsmak

 

 

Läppar som möts

med smak av sötaste

smultronblomma

Inget av omvärlden

de bekomma

 

Ler åt känslan

av kyssen de nyss delat

Och på kärlekssträngarna

de så vackert spelat

 

Två kroppar

i perfekt symmetri

Skapandes  ren

stjärnklar nattmagi

 

Minnet så levande

kunde vart igår

Denna vår går

i rosamolnigt spår

 

~för oss~ 




Fri vers av nettizen
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-04-07 08:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vilken fin! O bilden! Ur din funna kärlek porlar dikterna som en vårbäck!
2007-04-07

  Söder
Härligt mysig...Skön känsla du förmedlar...
2007-04-07

  sabina stark
Vilken romantik. Så vackert. solen skiner på dig min vän.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen