Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ental

 

 

När stormen rasar

som aldrig förr

Håller inne värmen

stänger min dörr

 

Önskar och längtar

hoppas och ber

Dagarna går

änden jag nu ser

 

~äntligen~

 

Tiotal övergår nu till ental

Jag har följt mitt

hjärtas val

 

För alla minnen vi skapat

i ett eget rum i hjärtat 

jag dem spar

Och plats för de nya vi får

Där vi tillsammans många

steg tillsammans går

 

Återstår nu endast nio dar

 

Hos dig hör jag hemma

och vill där föralltid stanna kvar 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-04-07 12:58



Bookmark and Share


  Thommy
Tror nog du får allt du hoppas på den dagen med stort D.
2007-04-07

  issac.a.m
Så Underbar....läser och njuter
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen