Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Havets vågor svallar upp mot strand
Där går du och jag, hand i hand
Sanden är ljummen och himlen är blå
Glimten i dina ögon är vacker som hos få
solen letar sig sakta ner
När mörkret fallit ser man inget mer




Fri vers av Fanny Jonsson
Läst 622 gånger
Publicerad 2005-02-24 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanny Jonsson