Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häxan är helaren, välgöraren.......


Helande

 

 

Hon ser och hör....

mer än andra gör

 

Hon ser hans smärta

Känner den!

Munnen drar ihop sig

till en fundersam min

Får en rynka mellan

ögonen

I mungipan spelar sedan

ett lite finurligt flin 

 

Ömt lägger hon handen

mot hans bröst

Nynnar tyst med

toner som skänker tröst

 

Hennes ögon släpper

inte hans

medans hennes ansikte

närmar sig honom

nästan som i trans

 

När hennes läppar är så nära

att de nästan snuddar hans

 

~blåser mjukt~

 

Han känner något hända

Energin återvända

Det är något som sker

i hans kropp

En känsla han inte känt

på många år

~hopp~

 

Häxan tar försiktigt bort

sin hand från hans skälvande

bröstkorg

 

Viskar i hans öra :

 

-ta det lugnt.... hon är på väg...




Fri vers av nettizen
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-04-07 16:32



Bookmark and Share


  Thommy
Riktigt, riktigt bra skrivet.
2007-04-07

    sunnanvind
Ta det lugnt...du är snart på väg...*leeer*( skojar) Men lite sanning är det väl?!
2007-04-07

  issac.a.m
talande tankar .....underbar dikt
2007-04-07

  Söder
Fantastisk dikt! Så vackert helande, kraftgivande ord. Mycket bra!
2007-04-07

  Night Soul Woman
Helt underbart skrivet!Denna dikt beskriver den ena sidan av myntet som kallas magi. Men en fråga som är avgörande är: vad gör helaren - häxan efter hon har helad den person?Förväntar hon sig att få en belöning? Även om hon inte vill ha nån materialistisk belöning förväntar hon sig att denna gärning ska bli ett pantkvitto för framtida behov eller tjänster?Om svar till alla mina frågor är NEJ då och bara då kan jag hålla med att häxan är en helare - välgörare som ger ovillkorlig kärlek och använder kärlekens kraft för att skapa balans :) *bokmärkt*
2007-04-07

  Leif Furstedt
Enastående vackert...
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen