Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ett påskägg kan ge så mycket mer än en smakupplevelse av det söta. allt handlar om vem som ger och vem som får


Godiset, en del av dig min älskade

Ljuva sötman

kittlar alla mina sinnen

den ljuvaste arom

letar sig in i mina sinnen

likt fjärilar

 

Från nerv till nerv

Som en fjäder, så lätt

svävar jag

inuti mig själv

sluter ögonen

i mig

denna sinnesupplevelse

 

av godis

 

Smakar det mellan mina läppar

sluter mina ögon

det var du som gav mig det godiset

 Bara och endast därför,

blev det så mycket mer

 

Jag flög en stund 

bortom det vi inte ser

våra drömmar

där var jag

inom mig

likt den fjäril.....

 

 

den påsken

den första med dig

 




Fri vers av M
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-04-07 19:24



Bookmark and Share


  Söder
Mysigt... härlig dikt om livets sötma...
2007-04-07

    ej medlem längre
Härlig text! Blev godissugen...
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

M