Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breakfast in bed

 

 

Tiden tickar på

Så oändligt sakta så

den gå

 

"Inget är som väntans tider"

(Nähä, lätt att säga)

Föga talas det högt om hur

man under tiden lider

 

Men luuuugn du , älsklingen min

Nio dagar kvar

Sedan är jag inpackad och klar

 

Kommer frankerad som flygpost

Hungrig...

Bara så du vet...

Det är dig jag kommer äta

till frukost!




Fri vers av nettizen
Läst 365 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-04-07 21:17



Bookmark and Share


    David Larsson
Sannerligen är väntans tider en tid av längtan och av lidande. Men är det inte fåfängligt att söka den ständiga kicken, den ständigt allomslukande och extatiska upplevelsen? Om livet definieras utifrån kicken, och inte lugnet, kan jag förstå att väntans tider är outhärdliga.

Men se det som så: du har nu en möjlighet att möta dig själv, du har möjlighet att förbereda dig och du har en möjlighet att skåda nytt. Ta ett djupt andetag...

\"Inget är som väntans tider.\"
2007-04-09

    ej medlem längre
Vad säger landets lagar om kannibalism??? haha
Bra rimmat och berättat!
2007-04-07

  Thommy
Lyckliga han, ha ha.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen