Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybyggare

 

 

Stillsam morgonpromenad

känner solen

Andas friska vindar

 

Nya dagen gryr

och kraften antar

andra proportioner

 

Nynnar en melodi

tagen ur mitt minne

Om kvarvarande

barnasinne

 

Livet leker

och jag med det

Ta vara på dagen

som är nu

Den går aldrig i repris

vet du....

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-04-08 09:51



Bookmark and Share


  Thommy
Önskar jag kände så varje dag, att ta till vara, men många dagar går omärkt förbi, ett fasligt slöseri.
2007-04-08

  M.K. Jonsson
underbart skrivet och bilden var mysig :)
2007-04-08

  issac.a.m
Vilken talande text .....och avslutningen
(Ta vara på dagen som är nu Den går aldrig i repris)....Fullträff
2007-04-08

    ej medlem längre
Den fina bilden illustrerar så fint din vackra text!
Harmoni och välbefinnande andas denna...
Snyggt vännen!
2007-04-08

  Leif Furstedt
...borde vara alla förunnat att få uppleva. Rofylld.
2007-04-08

    Maria Malm
En ny, frisk och orörd dag, som ska fångas.
2007-04-08

  Jack E. Gladh VIP
Så sant. Enkelt talande till hjärtan och jordnära i stilla begrundan.
Mår bra att höra sådant här.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen