Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sträckte ut din bleka hand

Drömmen vandrar dig förbi

Lämnar en kall skugga på din arm

Snuddar vid din bleka hand

Fyller ditt hjärta med en känsla av tomhet

Får dina ögon att fyllas av saknad

De ser längtande efter drömmen som passerade dig förbi


utan att stanna.




Fri vers av tatjana
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-01 20:33



Bookmark and Share


  papessa
utan att stanna, så beskrivande
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana