Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 dagar kvar......


Vill mer

 

 

På upptäcktsfärd

genom snårig skog

 

En

själslig resa

där sinnena

aldrig tycks få

nog

 

Ler

och begrundar

myser i ren

förundran

 

~magisk känsla~

 

Vill....

 

Mera

Mycket mycket

mera

 

~med dig~




Fri vers av nettizen
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-04-08 14:31



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vilken dynamik - Lycklig är den om 8 dagar...
2007-04-08

    Lindizz
Riktigt bra skrivet.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen